Schilderen leren als een pro in Vejer de la Frontera, Spanje.

Maak je eigen eerste kunstwerk.

Altijd al willen leren schilderen als een echte kunstenaar? Je eigen echte eerste kunstwerk maken? Dan is onze privé schilder cursus in het prachtige Vejer de la Frontera, Zuid Spanje, iets voor jou! 

Gedurende 14 dagen verblijf je in een comfortabele studio in het pittoreske Vejer, waar je persoonlijke aandacht krijgt van onze ervaren leraar, de kunstenaar Rob van der Lei. Rob kent de techniek van de oude meesters toepasbaar in Olieverf, Acryl en zelfs Airbrush en zal je als geen ander begeleiden van beginner tot gevorderde. Zijn specialiteit is het leren schilderen, waarbij het uiteindelijke resultaat zo indrukwekkend is, dat mensen niet zullen geloven dat je het zelf geschilderd hebt.

Hi Rob,

Een goede keus van mij om bij jou een cursus schilderen te volgen. Ik kon helemaal niet schilderen of teken, maar heb een prachtig schilderij gemaakt. Het was telkens heel gezellig, je bent een fijne docent en hebt echt kennis van zaken, het was echt top!

Mijn schilderij hangt thuis aan de muur en niemand wil geloven dat ik het geschilderd heb.

Bedankt voor de mooie uren.

Succes en mogelijk tot later.

Ben van Loon.

werk van Ben na 8 uur les

Naast het schilderen is er ook genoeg tijd om te genieten van de zon, zee en strand aan de Costa de la Luz. De prijs van de cursus bedraagt (boeking voor 30 juli) € 2250,- op basis van logies, inclusief canvas en alle benodigde materialen. Aan het einde van de cursus neem je niet alleen prachtige schilderij mee naar huis, maar ook een schat aan kennis en ervaring. 

Ontdek de kunstenaar in jezelf en vraag naar de beschikbaarheid.

Of stuur me een Whatsapp +31610562396

Ontdek je talent in Vejer