Sponsor De Levensschilder,

door afname van zijn dienst of product.

Rob van der Lei kiest voor een leven als De Levensschilder.


Binnen Arttolive heeft Rob van der Lei al vele bijzondere projecten tot kunst uitgewerkt, maar vanaf nu gaat hij een stap verder.

Niet alleen de scheppende kant van zijn vak trekt hem, ook juist de intermenselijke kant. De herinnering die in een schilderij kan worden vastgelegd, en die mensen kan helpen verder te leven nadat een leven (te jong) is geëindigd.


Als een kindje te jong overlijdt, of dood geboren wordt, dan kan de herinnering levend worden gehouden in een schilderij. Rob van der Lei heeft besloten zich vanaf nu met hart en ziel toe te leggen op het creëren van die herinneringen. Door intensief met de ouders samen te werken, ontstaat een beeld van de liefde.Die liefde wordt vertaald in een schilderij of een kunstwerk, dat onderdeel wordt van het dagelijks leven. Zo blijft het kindje altijd dichtbij.

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen, wil Rob deze ouders blijvend en kosteloos helpen. Daarvoor is (financiële) steun nodig, die in de vorm van giften, sponsoring of afname van producten en diensten kan worden gegeven.


Op deze website vindt u voorbeelden van het werk van Rob van der Lei en komt u meer te weten over de sponsorproducten waarmee u dit bijzondere initiatief kunt steunen.Rob van der Lei